Er is iets mis met mijn materiaal op Mijnlesmateriaal.be. Wat nu?

We lijsten voor je op wat je moet doen bij verschillende mogelijke foutmeldingen:

  • Je krijgt een foutmelding te zien. Oeps. In dat geval is er duidelijk iets mis met je lesmateriaal. Sorry! Maak een volledige schermafdruk van de foutmelding en contacteer onze klantendienst. Vermeld ook duidelijk om welk lesmateriaal het gaat. Als er meerdere onderdelen zijn en sommige werken wel en andere niet, vermeld dan duidelijk welk onderdeel niet werkt.

 

  • Je krijgt enkel een witte pagina te zien bij het laden van een bordboek of e-book. Sommige bordboeken en e-books zijn erg groot. Als je een trage internetverbinding hebt, kan het lang duren om deze te openen. Zie je ergens op de witte pagina nog een wieltje draaien? Dan is de pagina nog niet volledig geladen.

 

  • Je hebt een inhoudelijke fout ontdekt? Ondanks de zorg en de kwaliteitscontrole die Uitgeverij VAN IN besteedt aan de ontwikkeling van het lesmateriaal, kan het altijd gebeuren dat er een inhoudelijk foutje zit in de oefeningen of de tekst. Contacteer in dat geval onze klantendienst. Vermeld duidelijk om welke fout het gaat in welk lesmateriaal (exacte titel, onderdeel, pagina en nummer oefening/tekst).