Hoe gebruik ik het lesmateriaal van diddit op mijn smartphone?

Diddit werkt optimaal via de computer, laptop of tablet. Via deze devices heb je toegang tot alle functionaliteiten van diddit. Maar je kan ook via je smartphone naar diddit surfen. Via deze weg kun je gebruik maken van het lesmateriaal bij je boek, je kan ook een boek toevoegen in je account en je profiel raadplegen.

 

  • Welk lesmateriaal is er beschikbaar via de mobiele versie van diddit? Audio, video, afbeeldingen, pdf-documenten, hyperlinks en ontdekplaten. In verschillende boeken vind je ook QR-codes die rechtstreeks naar lesmateriaal op diddit verwijzen.
  • Onderaan de startpagina vind je een knop ‘Een (leer)werkschrift toevoegen’.
  • Via het menu links bovenaan kun je ‘Profiel’ kiezen en een overzicht zien van je gegevens. Je kan via deze weg je account niet koppelen aan je school.
  • Via het menu links bovenaan kun je ook op ‘Helpdesk’ klikken. Hier vind je een overzicht van de specificaties van je toestel, besturingssysteem, browser en schermresolutie. Neem een screenshot van dit scherm en geef deze gegevens mee door als je contact opneemt met de helpdesk van diddit.