Hoe bestel ik Boektoppers?

Boektoppers Basisonderwijs (kleuter- en lager onderwijs)

 

De ouderfolders voor het basisonderwijs kunnen, vanaf de tweede helft van april, besteld worden via een bestelformulier op onze website.

  • Je kan de levering verwachten rond de paasvakantie.
  • Heb je te weinig ouderfolders hebt ontvangen? Vul via de button onderaan deze pagina het contactformulier voor basisonderwijs is.

 

Bestellingen voor de Boektopperspakketten voor het komende schooljaar kan je bestellen via onze webshop. Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail verwerken wij niet. De Boektopperspakketten worden ten vroegste einde augustus op school geleverd. Wil je hulp bij het plaatsen van je bestelling via onze webshop? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

 

Boektoppers Secundair Onderwijs

 

Leerling- en leerkrachtenfolders voor de Boektoppers van secundair onderwijs vraag je gratis aan tussen begin juni en eind augustus om tijdige levering te garanderen. De folders worden in de eerste helft van september op school afgeleverd.

Bestel je Boektoppers via de webshop. Je vindt ‘Boektoppers’ terug onder ‘Nederlands’. Volg de instructies, selecteer het gewenste aantal pakketten en bevestig je bestelling. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met verdere leveringsdetails. De pakketten worden geleverd vanaf begin september. Wil je hulp bij het plaatsen van je bestelling via onze webshop? Bekijk hier de veelgestelde vragen.