Hoe kan ik een specifiek beeld- of geluidsfragment vinden bij de lessen van TALENT?

De beeld- en geluidsfragmenten die bij de lessen van TALENT horen, zijn voornamelijk te vinden in het bordboek. Deze fragmenten worden duidelijk gemarkeerd met een blauw icoontje en zijn altijd geplaatst op de plek waar je ze nodig hebt voor de les. 

 

 

Melding

De audiofragmenten die bij de luistertoetsen horen, bevinden zich in het bordboek van de Zorg- en de Evaluatiemap. Daar kun je deze fragmenten bij de betreffende toets vinden.

Bestaat er een overzicht van de audio- en beeldfragmenten bij TALENT?

 

Om je zoektocht naar een specifiek beeld- of geluidsfragment te vereenvoudigen, hebben we een overzicht gecreëerd. In dit overzicht hebben we per les opgesomd waar je alle beeld- en geluidsfragmenten kunt vinden. Dit maakt het navigeren naar de benodigde fragmenten sneller en overzichtelijker. 

 

Waar vinden de leerlingen de fragmenten terug?

 

Bij sommige thema’s moeten leerlingen zelfstandig of in groep een fragment bekijken. Leerlingen kunnen deze fragmenten steeds op hun eigen Bingeleiland terugvinden. Hierdoor kunnen ze zelfstandig en in hun eigen tempo aan de slag met het materiaal, waardoor ze de inhoud beter kunnen verwerken en begrijpen.