Hoe kan ik werken met Reken Maar! in een combinatieklas of graadklas?

Reken Maar! is bruikbaar in een combinatieklas of graadklas. Om je te ondersteunen bij het gebruik in deze klassen, is er een uitgebreide handleiding beschikbaar die je kunt vinden bij de “Downloads” op Bingel. 

 

Wat zijn de strategieën voor het werken met Reken Maar! in een graadklas? 

 

In onze downloadbare bundel worden verschillende strategieën en werkwijzen toegelicht die nuttig kunnen zijn bij het gebruik van Reken Maar! in een graadklas. Deze omvatten onderwerpen als: 

 

  • Klasorganisatie 
  • Instructie 
  • Zelfstandig werk 
  • Co-teaching 
  • Bundelen van lessen per graad 

 

Houd er rekening mee dat deze tips slechts enkele van de vele mogelijke strategieën en aanpassingen zijn die je kunt toepassen. Het is belangrijk om uit te zoeken wat het beste werkt in jouw specifieke klas en situatie. Vaak kan een combinatie van verschillende strategieën en aanpassingen leiden tot de beste resultaten. 

 

Als je graag ideeën wilt uitwisselen met anderen die ook met Reken Maar! werken, aarzel dan niet om je vragen te stellen in één van onze Facebookgroepen! Er zijn veel collega’s die werken in een graad- of combinatieklas en die Reken Maar! gebruiken, en die graag hun eigen praktische tips en ervaringen delen.