Hoe voeg ik een nieuwe notitiepagina aan mijn e-book of bordboek toe?

Bij elke pagina kun je één of meerdere notitiepagina’s toevoegen. Deze notitiepagina’s kun je gebruiken om extra digitale notities te maken bij een pagina van je boek, om berekeningen uit te schrijven… Je kan op deze notitiepagina alle functionaliteiten gebruiken van je e-book of bordboek zoals tekst, bijlagen en vormen toevoegen.

  • Open een pagina in je boek waarbij je extra notities wil maken. Klik rechts bovenaan op de knop om een notitiepagina aan te maken.
  • Gebruik alle functionaliteiten van de VAN IN-toolbar om op de notitiepagina te schrijven, bijlagen toe te voegen, te markeren, vormen toe te voegen…
  • Gebruik het plusje bovenaan om een extra notitiepagina bij deze bladzijde van je boek toe te voegen. Onderaan kun je doorheen je verschillende notitiepagina’s bij deze bladzijde bladeren.
  • Ben je klaar met notities nemen? Klik dan opnieuw bovenaan op de knop van de notitiepagina om hem te verbergen.

Wil je een eenvoudig en snel overzicht bij welke bladzijden van je boek jij notitiepagina’s hebt aangemaakt? Klik links bovenaan op de drie streepjes en kies voor het potloodje. Hier vind je steeds een handig overzicht van al je toevoegingen en notitiepagina’s in je boek. Je kan ook de notitiepagina’s van je boek delen met een medeleerling, medestudent, leerkracht of docent.