Hoe bekijk ik als leerkracht de resultaten van opdrachten van mijn leerlingen in diddit?

  • Kies het tabblad ‘Resultaten’ om de resultaten van de opdrachten in diddit terug te vinden en ga naar ‘Resultaten van opdrachten´. Je ziet hier een overzicht van alle opdrachten die je leerlingen en klassen hebben gemaakt.
  • Gebruik de filters aan de linkerkant om je klassen, leerlingen en de periode te selecteren en de juiste opdracht te kiezen.
  • Bij de resultaten van een opdracht zie je duidelijk in een overzicht de status van elke leerling: afgewerkt, nog bezig, nog niet gestart … Wil je meer details van een opdracht? Klik bovenaan op de titel van de opdracht en bekijk de resultaten van de leerlingen in detail: aantal gemaakte oefeningen, hoeveel juiste antwoorden, het behaald…  Klik op het oogje als je het leerpad in detail wil bekijken met de antwoorden van de leerling op elke oefening. Als je een leerling feedback wil geven, klik je op de tekstballon.

 

Tip!

Via de resultaten kunnen zowel jij als de leerlingen steeds het toegevoegde lesmateriaal bij de opdracht herbekijken. Ook al is het niet gedeeld via het onderdel Lesmateriaal.