Wat gebeurt er wanneer mijn methode van diddit naar iDiddit verhuist?

Zoals je misschien wel weet, brengen we onze leermiddelen stap voor stap naar ons vernieuwd onlineleerplatform iDiddit. Ga je aan de slag met een vernieuwde methode op iDiddit? Ontdek dan hier wat er gebeurt met je bestaand materiaal of vorige uitgave.

 

Ben je niet zeker welk platform bij jouw nieuwe of vernieuwde methode hoort? Check het in onze verschijningsplanning via de knop hieronder.

Bekijk onze verschijningsplanning

+ Wat gebeurt er met je Comfort Pack?

Had je al een Comfort Pack voor de bestaande editie? Dan wordt dit gewoon overgezet en biedt het nu toegang tot iDiddit. Je hoeft hier dus geen extra of nieuwe licentiecode voor te activeren.

+ Wat gebeurt er met je bordboek en onlinelesmateriaal?

Ook in iDiddit kun je nog perfect gebruik maken van het bordboek en e-book. Als je methode grondig vernieuwd is, geldt dat ook voor je bordboek en begin je dus met een vernieuwd exemplaar.

 

Je hebt echter nog 1 volledig schooljaar toegang tot je oude versie in diddit. Zo ben je al je aantekeningen en notitiepagina’s niet ineens kwijt, maar kun je deze stelselmatig toevoegen aan je nieuwe versie in iDiddit. Ook je onlinelesmateriaal is nog 1 jaar lang toegankelijk in diddit.

 

Om je oude versie te openen, surf je rechtstreeks naar www.diddit.be.

+ Wat moeten je leerlingen doen?

Vroeger konden je leerlingen gewoon een licentie activeren in diddit. Nu gebeurt dat in My VAN IN, ons overkoepelend portaal. Van daaruit kunnen ze dan makkelijk doorklikken naar het platform dat bij hun methode hoort.

Opgelet! Elke leerling moet individueel zijn/haar licentie activeren om toegang te krijgen tot alle digitale inhoud.

De activatiecode vinden ze op de eerste pagina van hun leer(werk)boek of krijgen ze via jou als je 100% digitaal werkt.

+ Ga aan de slag in iDiddit

Volg ons handige stappenplan om vlot van start te gaan in iDiddit. Zo ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!