Waar kan ik de leerplandoelen vinden voor de lessen van TALENT?

Bij de ontwikkeling van de leermaterialen van TALENT houden we rekening met de leerplannen van alle netten en koepels. Hierdoor kunnen we garanderen dat scholen met elke VAN IN-uitgave hun eigen leerplan kunnen realiseren. 

 

De handleiding, ongeacht het leerplan waarmee je werkt, is steeds hetzelfde. Dit komt omdat we in het algemeen aan dezelfde lesdoelen werken. Wanneer een doel specifiek is voor één net of koepel, vermelden we dat in de handleiding. Daarnaast vind je de meest actuele leerplandoelen bij elke les als je gebruik maakt van een digitale agenda, zoals Bingel Planner of Smartschool. 

 

Bingel Planner is een gratis tool waarmee je de bijbehorende doelen bij elke les van TALENT kunt raadplegen. De doelen worden uitgewisseld met de meeste digitale agendaleveranciers in Vlaanderen. Via de lesfiches in Bingel Planner kun je doelen toevoegen of verwijderen, bijbehorende lesmaterialen bekijken en aanpassen, en alles wordt voor je opgeslagen. Je kunt je lesfiches ook delen met collega’s. 

 

Bovendien houdt Bingel Planner een doelenrapportage voor je bij en laat zien welke doelen je al wel of nog niet hebt behandeld, en welke je al hebt geëvalueerd. 

 

Klik hier voor meer informatie over de Bingel Planner.