Waar kan ik de resultaten van mijn leerlingen opvolgen in iDiddit?

Raadpleeg een duidelijk resultatenoverzicht in iDiddit

In iDiddit heb je toegang tot een gedetailleerd dashboard waar je de vorderingen van je leerlingen op verschillende niveaus kan volgen.

 

Van hieruit kun je alle antwoorden van je leerlingen bekijken en verbeteren, op de manier die voor jou het beste werkt. Ontdek het in het filmpje!

Je gaat in iDiddit naar de klas van de leerling in kwestie, klikt daar op het tabblad Resultaten. Je krijgt dan een overzicht voor heel de klas, door op de naam van een leerling te klikken, kun je dieper duiken in zijn/haar vorderingen. Er is een dashboard voor Oefeningen, Opdrachten en Toetsen.

 

iDiddit_resultaten-overzicht

 

Om te beginnen zie je de resultaten van de volledige klas, onder de tab ‘Alle oefeningen‘ zijn deze opgedeeld per hoofdstuk of een niveau verder, subhoofdstuk. Klik op de naam van een leerling om zijn/haar resultaten in detail te bekijken.

 

iDiddit_resultaten_donut

 

Je kunt makkelijk switchen tussen de tabs bovenaan ‘Alle oefeningen’ – ‘Opdrachten’ – ‘Toetsen‘. In het overzicht van de opdrachten kun je de gewenste opdracht selecteren in het dropdownmenu.

 

De legende onderaan vertelt je of een antwoord goed of niet goed was, dat zie je aan de groene en rode bolletjes. Een gearceerde bol betekent dat de oefening of opdracht nog niet gemaakt werd. En de grijze bol, die vraagt een beoordeling van jou. Door erop te klikken, kom je bij de vraag en het antwoord van de leerling en kun je dit beoordelen. Je kunt ook feedback geven.