Basisonderwijs

Bij VAN IN Basisonderwijs vind je kwalitatieve leermethodes voor wiskunde, lezen, Nederlands, Frans, wereldoriëntatie en godsdienst. Daarnaast zetten we ook volop in op digitaal leerplatform Bingel. Ontdek hoe jij deze leermiddelen optimaal kan inzetten in jouw klas. 

 

Maak kennis met onze leermethodes

Ga naar het leermiddelen overzicht

Reken Maar!

Reis samen met de Bollobo's door de wondere wiskundewereld in Reken Maar!

Ontdek Reken Maar!

TALENT

TALENT, onze methode Nederlands, maakt je taallessen samenhangend, functioneel en leuk.

Ondek TALENT

ZOUFFF!

Onze nieuwe methode Zoufff! voor Frans tovert leerlingen om tot echte taalgebruikers.

Ontdek ZOUFFF!

IJsbrekers

Wiskunde met een spiraalgewijze opbouw van leerinhouden in samenhangede modules.

Ontdek IJsbrekers

ik lees met hup en aap

'ik lees met hup en aap' is onze methode aanvankelijk lezen voor leerlingen uit het eerste leerjaar.

Ontdek ik lees met hup en aap

Jeugdboekenmaand in jouw klas

Doet jouw klas mee met onze leuke wedstrijd rond de jeugdboekenmaand? Daag je leerlingen uit om samen het thema ‘sport en spel’ te verkennen, te bespreken en ten slotte samen een meeslepend verhaal te vertellen!

 

Stuur je verhaal tussen 1 en 31 maart in via en maak kans op onze superleuke hoofdprijs. Voor elke deelnemer hebben we bovendien een mooi cadeautje.

Ben jij klaar voor Pyjamadag? 🐻

Op 15 maart 2024 is het Pyjamadag. VAN IN en Bednet sloegen de handen in elkaar en koppelden enkele lessen uit de themaschriften van Op verkenning aan het materiaal van Bednet rond gezondheid. Ontdek snel onze mooie ontdekplaten en interessante lessen.

Schrijf je in voor de VAN IN-dagen

Dit jaar verwelkomen we je graag opnieuw op onze fysieke VAN IN-dagen in maart 2024. We vertellen je meer over onze nieuwe leermiddelen ZOUFFF! en Reken Maar! Basis digitaal. Schrijf je snel in voor een VAN IN-dag in jouw buurt.

 

Ontdek de vele voordelen van Bingel!

Bingel is onmisbaar in elk klaslokaal. Dankzij ons online leerplatform zet je bordboeken in tijdens het lesgeven, maakt je klas duizenden oefeningen en bied je je leerlingen differentiatie op maat aan.

Ondersteuning bij je methode

We waarderen jou enorm als klant. Daarom streven we ernaar je de meest uitstekende service en ondersteuning te bieden! Voor een antwoord op al je vragen kun je terecht op onze gebruiksvriendelijke helpdesk. En om alles uit de methode te halen, bieden we je gedurende het hele schooljaar diverse trainingen en webinars aan.