Bingel = op maat van jouw onderwijs

In Bingel heb je alles op 1 plek om in te spelen op de noden van elke leerling. De verschillende modules zijn met elkaar verbonden zodat jij eenvoudig kan plannen en je leerlingen kan opvolgen. Het platform is zo opgebouwd dat schoolteams er flexibel mee kunnen werken. Zo kan je eigen keuzes maken om gedifferentieerd les te geven. Dankzij Bingel boek je maximale leerwinst voor elk kind!

Ontdek de voordelen

Bingel = de beste ondersteuning

Met Bingel heb je alles bij de hand voor lessen op maat van jouw leerlingen. Je vindt er snel je lesfiches, lesmateriaal en bordboeken terug, je kan heel eenvoudig differentiëren en via de handige dashboards heb je snel inzicht in de resultaten van je leerlingen.

Ook je evaluatie en zorgaanpak richt je heel makkelijk in op maat van jouw school met de modules Zorg en Evaluatie. Rapporten opmaken is heel eenvoudig, én in de handige overzichten vind je snel alle essentiële informatie over je leerlingen terug.

De Bingelmodules zijn sterk met elkaar geïntegreerd zodat je maximaal tijd bespaart.

 

Bingel = het leukste oefenplatform voor leerlingen

Bingel is het enige digitale platform in Vlaanderen waar leerlingen automatisch oefenen op hun eigen niveau, pingping verdienen én directe feedback en tips krijgen bij een fout antwoord. Daarom oefenen leerlingen zo graag op Bingel. In Bingel kunnen kinderen ook boekjes lezen op hun eigen leesniveau. Leesplezier gegarandeerd.

Hoe kunnen ouders hun kind ondersteunen bij het bingelen?

Op de Bingel website voor ouders kunnen ouders terecht met hun vragen over Bingel. Ze vinden er video’s en tips om hun kind te ondersteunen bij het bingelen, en een contactformulier om hun concrete vraag te stellen.

Wat vinden onze Bingelaars zelf van Bingel?

Zowel leerkrachten als leerlingen zijn grote fan van Bingel. Maar liefst 9 op 10 leerlingen vindt het leuk om op Bingel te oefenen. We laten hen zelf aan het woord!

Ontdek de mogelijkheden van Bingel voor jouw klas of school

Kies je Bingellicenties

Bingel biedt verschillende licenties aan. Van zodra je school minimum 1 Bingel Plus of Bingel Max licentie heeft, krijg je volledige toegang tot de Bingel Start licenties van alle leermiddelen in Bingel én de agenda Bingel Planner. Een overzicht van de licenties:

MAX

PLUS

START

ZORG

EVALUATIE

Bespaar tijd met de kant-en-klare differentiatievoorstellen

Kies je voor een Bingel Max licentie bij je leermiddel, dan heb je extra toegang tot instructiefilmpjes, downloadbare en aanpasbare toetsen, automatisch geselecteerde remediëring en verrijking op maat van elke leerling en extra adaptieve oefeningen op Bingel.

Daarnaast heb je ook toegang tot alles uit de Bingel Plus licentie: de onlinehandleiding, de downloads, de Bingel Raket leerlingenapp, alle oefeningen in Bingel van alle leermiddelen van VAN IN.

Probeer de differentiatiemogelijkheden in Bingel voor de rest van het schooljaar kosteloos uit en vraag je gratis proeflicentie aan!

Vraag een proeflicentie aan

Maak gebruik van het handige bordboek

Kies je voor een Bingel Plus licentie bij je leermiddel, dan heb je toegang tot de onlinehandleiding, de downloads, de Bingel Raket leerlingenapp en alle oefeningen in Bingel van alle leermiddelen van VAN IN.

Alle scholen met minimum 1 Bingel Plus of Bingel Max licentie krijgen volledige toegang tot alle Bingel Start licenties van alle leermiddelen in Bingel én de agenda Bingel Planner. Dit houdt in

  • taken klaarzetten
  • feedback geven
  • oefenresultaten bekijken
  • instellingen eiland aanpassen
  • downloads bij de leermiddelen
  • lessen inplannen in de agenda

Vind snel informatie van je leerlingen

Kies je op school voor de licenties Zorg en Evaluatie, dan richt jij je evaluatie en zorgaanpak eenvoudig in op maat van jouw school. In de handige overzichten vind je snel alle essentiële informatie over je leerlingen terug.

Heb je een MAX-licentie bij je leermiddel, dan verschijnen de resultaten die je ingaf bij de toetsen automatisch op het rapport.

Vraag je demo aan Ontdek de mogelijkheden

Evalueren en rapporteren op maat van de school

In Bingel Evaluatie bepaal je als school zelf hoe je alles opbouwt. Je richt je zorg en evaluatie heel eenvoudig in volgens de visie van de school.

Heb je een MAX-licentie bij je leermiddel, dan verschijnen de resultaten die je ingaf bij de toetsen automatisch op het rapport.

Op zoek naar leuke en motiverende lesjes of bewegingstussendoortjes?

Je vindt ze op het Bingel-Pinterestbord.