Nederlands taal & spelling

TALENT

 

TALENT maakt je taalles samenhangend, funtioneel, coöperatief en leuk. Zo wordt elke leerling taalvaardig! TALENT is een taalvaardigheidsmethode die de leerlingen en leraren maximaal ondersteunt. TALENT biedt motiverende contexten in uitgewerkte thema’s met linken naar andere leergebieden. TALENT zet bovendien volop in op coöperatieve werkvormen zodat leerlingen en leraren samen taal maken.

 

Taalvaardigheidsonderwijs met geïntegreerd spellingsonderwijs.

 

Andere leermiddelen Nederlands

Tijd voor Taal accent

Duizenden leerkrachten brengen vol enthousiasme taalonderwijs op maat van hun leerlingen, gesteund door het sterke organisatiemodel, de interactieve en coöperatieve werkvormen, de motiverende contexten en de uitdagende taakgerichte opdrachten van Tijd voor Taal accent.

Naar Tijd voor Taal accent

Nederlands: gerelateerd

Lezen

Het belang van lezen mag niet onderschat worden. Daar zijn alle experten het over eens. Internationale onderzoeken en Vlaamse peilingsproeven hebben duidelijk gemaakt dat dringend actie moest ondernomen worden om het tij te doen keren.

Uitgeverij VAN IN heeft al 188 jaar een hart voor lezen. Wij dragen graag bij tot een sterker leesonderwijs door te doen wat wij het best kunnen: slimme leermiddelen maken die het leesonderwijs in al zijn facetten ondersteunen.

Ontdek ons leesaanbod

Aanvankelijk lezen

Hup en aap zijn dikke vrienden. Hup helpt de leerlingen bij het leren lezen en aap is hun grappige schrijfvriend. Samen zorgen hup en aap voor grote taalsprongen. Leerlingen leren op een eenvoudige en motiverende manier sneller écht lezen.

Ontdek aanvankelijk lezen