Welkom op onze VAN IN-dagen

Dit jaar verwelkomen we je graag opnieuw op onze fysieke VAN IN-dagen in maart 2024. We vertellen je meer over onze nieuwe leermiddelen ZOUFFF! en Reken Maar! Basis digitaal.

 

Op deze pagina vind je alles over de data, locaties en het programma. Schrijf je snel in op de VAN IN-dag bij jou in de buurt.

 

Ontdek het programma

 

Benieuwd wat je mag verwachten? Je ontdekt het hier.

 

VAN IN DAGEN 2024 programma

 

Reken Maar! Basis digitaal

ZOUFFF!

Ontdek meer

Sessie Reken Maar! Basis digitaal

Reken Maar! Basis digitaal is ons nieuw leermiddel voor wiskunde in de derde graad. Door digitaal en papier op de juiste manier af te stemmen wordt differentiatie haalbaarder.

 

Een basis digitaal methode ondersteunt jou en jouw leerlingen door jou gericht te laten kiezen voor digitaal of papier, wat op elk moment de hoogste meerwaarde biedt. Daarbij hou jij als leerkracht altijd de controle, focus je meer op jouw kerntaken én boeken jouw leerlingen meer leerwinst. Wat zeggen de leerkrachten die recent gestart zijn?

 

“Intussen zijn we goed van start gegaan met het oefenen. Wat een heerlijk systeem!”

“Wij waren aangenaam verrast bij de resultaten van de toetsen. De meeste kinderen scoorden over het algemeen beter op hun toets.”

 

Tijdens deze sessie ontdek je meer over de werkwijze van de methode én vertellen we je hoe het de leerlingen en leerkrachten bevalt. Benieuwd? Schrijf je snel in. Deze sessie is interessant voor alle leerkrachten van de derde graad, ongeacht of je al met Reken Maar! werkt of niet.

 

Geef je les in graad 2? Je bent natuurlijk van harte welkom. Je kan ontdekken hoe je met Reken Maar! Basis digitaal aan de slag gaat en hoe er zo makkelijk automatisch gedifferentieerd kan worden. In de expo-hal kan je al onze andere materialen bekijken. We zijn voltallig aanwezig om al je vragen te beantwoorden, ook over andere methodes.

Schrijf je nu in

Sessie ZOUFFF!

Ontdek alles over ZOUFFF!, onze nieuwste methode voor Frans voor leerjaar 5 en 6. Vanaf volgend schooljaar kan je in de beide leerjaren aan de slag met ZOUFFF!

 

Dankzij de doordachte en ingewerkte herhalingssystematiek worden je lessen haalbaar, functioneel én motiverend. Zo maak je van je leerlingen echte taalgebruikers. Dankzij de ingebouwde differentiatie kan elke leerling op zijn/haar eigen niveau aan de slag. ZOUFFF! gidst ook jou als leerkracht doorheen de Franse taal dankzij de uitgebreide handleiding. Wat zegt Juf Sarah, die dit jaar startte met ZOUFFF!?

 

De leerstof binnen ZOUFFF! is pittig maar leerlingen houden meer informatie vast op een kortere tijd. Ik heb ook het gevoel dat ze de leerstof grondiger beheersen.”

 

Wil jij weten hoe ZOUFF! haalbaar, motiverend én activerend is voor je leerlingen? Schrijf je in voor deze sessie! Daarbij krijg je dan als eerste toegang tot het nieuwe lesmateriaal voor leerjaar 6.

Schrijf je nu in

Voor, tussen en na de sessies

Naast onze twee interessante sessies over ZOUFFF! en Reken Maar! Basis digitaal kun je doorlopend de nieuwigheden van Bingel ontdekken. In de ontvangstruimte maak je ook kennis met onze leermiddelen van lezentaal, wereldoriëntatie en wiskunde. We geven je ook graag onze nieuwste goodiebag mee.

 

Natuurlijk zijn ook onze educatieve adviseurs aanwezig om je verder te helpen met eventuele vragen of om een schoolbezoek in te plannen.

 

TIP:

 

Je bent steeds welkom op onze boekenmarkt om al onze uitgaves te ontdekken, én vragen te stellen aan onze educatief adviseurs, ook al plannen we geen sessie voor jouw methode of leerjaar.

 

Schrijf je nu in

Ontdek het onderwijs van de toekomst op onze van in dagen