TRACK

TRACK zet volop in op differentiatie, flexibiliteit en eigentijds taalmateriaal. De methode staat voor een uniek differentiatietraject in een beproefd concept, zodat je nog beter kan inspelen op de diversiteit in je klas.

Engels

A-stroom

Welcome to the right track!

TRACK biedt je verschillende oplossingen om leerwerkboeken te voorzien voor jouw urenpakket Engels in de A-stroom.

 

Elke unit van TRACK bestaat uit goed afgebakende lesdelen die je flexibel kan inzetten om optimaal in te spelen op de specifieke leernoden van elke klas en leerling. Door een uitgebreide keuze aan lesmateriaal, oefeningen en korte taalactiviteiten zit jij aan het stuur om je leerlingen met vertrouwen Engels te laten spreken.

Uniek differentiatietraject

Veel flexibiliteit

Eigentijds taalmateriaal

Bekijk het aanbod

Hoe werk je met TRACK?

Units

Het leerwerkboek bestaat uit hoofdstukken (units) die telkens op dezelfde manier zijn opgebouwd. Op de voorpagina van elke unit vinden je leerlingen terug wat ze zullen leren om de taak aan het einde van de unit, de Check Out, goed uit te voeren. Deze voorpagina toont de weg die ze zullen afleggen.

Duidelijke opbouw

Check in

In de Check In maken je leerlingen een eerste keer kennis met het thema van de unit. Daar wordt de voorkennis ook geactiveerd.

Voorkennis activeren

Main track

De Main Track is opgebouwd uit verschillende Steps. In elke Step leer je een afzonderlijke bouwsteen om de taak aan het einde van de unit te kunnen maken.

Activerende taallessen

Summary

De Summary is een overzicht van de grammatica, woordenschat, strategieën en veelgebruikte uitdrukkingen. Handig voor je leerlingen dus, alvorens ze in On different tracks vliegen.

Overzicht bouwstenen

On different tracks

In On different tracks beslis jij als leerkracht wanneer je leerlingen de Check, die bij een bepaalde Step uit de Main track hoort, kunnen maken. Afhankelijk van het resultaat kunnen ze – helemaal volgens hun tempo en niveau – de leerstof nog even herhalen, extra oefenen of meer verdiepende oefeningen maken. Dat kan zelfstandig, met een partner of samen met de klas.

Slim differentiëren

Check out

Als je leerlingen alle bouwstenen in in de vingers hebben, dan zijn ze klaar voor de Check Out, de communicatieve opdracht aan het einde van de unit. Hier passen ze alles wat ze geleerd hebben in de unit toe. Elke Check Out gebruikt de OVUR-strategie.

Actieve verwerking

Trace your steps

Ten slotte kunnen je leerlingen na elke unit het online portfolio op het digitaal leerplatform individueel of samen met jou invullen. Zijn er dingen die nog niet zo goed lopen, dan krijgen ze meteen ook digitale oefeningen bij hun werkpunten.

Automatische remediëring

Doorblader het aanbod van TRACK

Naar de webshop

TRACK 1 KathOndVla

Leerwerkboek

TRACK 1 GO!

Leerwerkboek

TRACK 2 KathOndVla

Leerwerkboek

TRACK 2 GO!

Leerwerkboek

TRACK 2-in-one

Leerwerkboek

Hybride leren

TRACK is een methode die het toelaat om digitaal en hybride leren te implementeren in je klassen. We zetten de stap naar een geïntegreerde methode waarbij papier en digitaal naast elkaar staan.

 

Je kunt nog steeds aan de slag op papier met de leerwerkboeken. Daarnaast hebben we weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde onderdelen (ook of exclusief) op het digitaal leerplatform diddit aan te bieden. Zo heb jij als leerkracht de keuze hoe digitaal je aan de slag wil en met welke onderdelen van de les je digitaal wil werken.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Combineer met eigen materiaal

Handige individuele opvolging

Lees meer over diddit

TRACK is een heel aangenaam, gevarieerd leerwerkboek waarin alle eindtermen duidelijk aan bod komen.

Leerkracht Engels

GO! middenschool Erasmus Zelzate

TRACK werkt. Mijn leerlingen halen een hoger niveau dan vroeger.

Leerkracht Engels

SJI Wetteren

De opbouw is duidelijk en de samenvattingen to-the-point. Het leerplatform biedt veel extra materiaal en mogelijkheden.

Leerkracht Engels

SJI Wetteren

Ontdek onze andere methodes

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!