Onze onlineleerplatformen voor het secundair onderwijs

 

VAN IN zet volop in op het digitaal verrijken van zijn methodes. Daarom ontwikkelden we bij onze leermiddelen voor het secundair onderwijs ook een sterk en motiverend onlineleerplatform. Verschillende handboekenreeksen van VAN IN zijn reeds beschikbaar op diddit.

 

NIEUW! Sinds september 2023 kun je voor heel wat nieuwe en vernieuwde methodes aan de slag met het grondig vernieuwde leerplatform iDiddit.

 

Hybride lesgeven is niet meer weg te denken uit de klaspraktijk van vandaag, maar als leerkracht bepaal jij zelf wat, wanneer en waar je leerlingen online maken. Met onze beide platformen ondersteunen we jou maximaal voor, tijdens en na het lesgeven. Ook je leerlingen vinden er alles terug wat ze nodig hebben en kunnen zelfstandig oefenen, leerstof herhalen, toetsen maken en nog zoveel meer.

My VAN IN

My VAN IN is één centrale plek om je te registreren en aan te melden. Het maakt niet uit waar je het aanmeldproces start, of het nu diddit, iDiddit, mijnlesmateriaal.be of een ander platform is, je meld je aan met je My VAN IN-account. Vanaf dat moment heb je toegang tot elk platform dat je gebruikt.

 

Wat doe je allemaal in My VAN IN?

Inloggen met één account

Account & School koppelen

Groepen beheren

Lesmateriaal activeren

Ga naar My VAN IN Bekijk de handleiding van My VAN IN

Welk platform hoort bij welke methode?

Sinds september 2023 kun je voor jaar 5 aan de slag met iDiddit voor heel wat van onze nieuwe en vernieuwde methodes*

 

Onze andere methodes, net als de reeds bestaande methodes, blijf je vinden op diddit. De verdere omschakeling naar iDiddit verloopt stelselmatig. We houden je uiteraard tijdig op de hoogte van geplande wijzigingen.

 

*Alle nieuwe en herwerkte methodes, met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

Overzicht van methodes op iDiddit Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Wil je een diddit- of iDiddit-workshop bij jou op school voor jou en je collega’s? Dan komen we graag langs!

 

Je krijgt tal van praktische tips om het onlineleerplatform te gebruiken en efficiënt in te zetten voor, tijdens of na de lessen. Samen gaan we dieper in op alle functionaliteiten, van het eerste gebruik, over lesmateriaal en bordboek tot oefeningen, automatische remediëring en evaluaties.

 

Reserveren kan snel en gemakkelijk via onderstaande knop.

Je bepaalt zelf de datum voor de workshop met je educatief adviseur

Op maat van jouw klasgroep(en)

Hands-on workshop voor jou en minstens 4 andere leerkrachten (vakoverschrijdend)

De workshop is volledig gratis

Vraag je diddit of iDiddit startsessie aan

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!