Vlot van start met diddit

Ga je in september aan de slag met diddit? Ontdek dan hier alles wat je moet weten om vlot van start te gaan.

 

Heb je een Comfort Pack besteld? Voor nieuwe en vernieuwde methodes ontvangt de besteller dan via mail een activatiecode voor het startmateriaal. Die code kun je vanaf 15 juni activeren in diddit. Via het startmateriaal krijg je toegang tot het eerste hoofdstuk van jouw methode, inclusief oplossingen. Zo kun jij alvast je eerste lessen voorbereiden.

 

Vanaf 15 augustus kun je dan met de definitieve activatiecode – die je boekenverantwoordelijke via mail krijgt toegestuurd – aan de slag.

Aan de slag in diddit!

Als alles in orde is in My VAN IN en je hebt je Comfort Pack geactiveerd, kun je volop aan de slag in diddit.

Nog niet vertrouwd met ons onlineleerplatform? Volg dan ons handige stappenplan en je bent vertrokken!

 

Werk je met een methode in diddit die wordt aangepast of vernieuwd? Bekijk dan wat er gebeurt met je bordboek & aantekeningen, je Comfort Pack en meer via de specifieke rubriek in onze Veelgestelde vragen.

diddit-stappenplan Wat gebeurt er met mijn vernieuwde methode in diddit?

Schrijf je in voor een Summer Academy bij jou in de buurt!

Eind augustus kun je opnieuw deelnemen aan de Summer Academy op wel 5 verschillende locaties in Vlaanderen. Via interactieve workshops duiken we samen met jou in de wondere wereld van diddit.

 

» opstarten met My VAN IN

» 2 workshops specifiek voor diddit

» van woensdag 21 augustus t.e.m. dinsdag 27 augustus

» van 13u30 tot 18u

 

In de loop van september/oktober organiseren we bovendien nog een aantal webinars om vlot van start te gaan met onze onlineleerplatformen.

Schrijf je in

Info voor schoolbeheerders & ICT-coördinatoren

Als jouw school voor het eerst met een van de onlineleerplatformen van Uitgeverij VAN IN werkt, moet er een koppeling gelegd worden tussen ons overkoepelend portaal My VAN IN en jouw schoolmanagementsysteem.

 

Voor het schooljaar begint, moeten ook de schoolstructuur en klasgroepen vanuit Smartschool, Wisa of een eigen schoolmanagementsysteem gesynchroniseerd worden met My VAN IN. Bekijk meer info via de knop hieronder.

Naar de pagina voor ICT-co's

Neem contact op met jouw educatief adviseur

Onze educatief adviseurs bezorgen je graag meer informatie over diddit!