iDiddit voor leerkrachten

iDiddit ondersteunt jou als leerkracht voor, tijdens en na het lesgeven.

 

Alle inhoud uit het boek vind je terug in het platform, samen met het materiaal dat je nodig hebt om je lessen voor te bereiden, te geven, en te evalueren. Die inhoud zet je helemaal naar je eigen hand en stem je af op het niveau en de noden van jouw leerlingen.

Inloggen en koppelen

Hoe maak je je iDiddit-account aan?

Aan de slag met iDiddit

Welke functionaliteiten kun je gebruiken in iDiddit?

iDiddit-startsessies

Reserveer een gratis workshop bij jou op school

Handleidingen

Bekijk de uitgebreide gebruikershandleidingen van iDiddit en My Van In

Ook voor jouw vak!

iDiddit is beschikbaar voor bijna al onze nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 5*. Je kunt hier dus mee aan de slag sinds de start van het schooljaar 2023-2024. Ook bij Sīra en Project Plus bieden we iDiddit aan.

 

Vanaf september 2024* volgen onze nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 6, én heel wat herwerkingen in de lagere graden. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht. We houden je uiteraard tijdig op de hoogte van de verdere uitrol!

 

Coming soon: Wil je iDiddit graag eens uitproberen? In de loop van het schooljaar kun je een gratis democode aanvragen bij je educatief adviseur.

 

*Met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

Overzicht

Neem contact op met jouw educatief adviseur

Onze educatief adviseurs bezorgen je graag meer informatie over iDiddit!