Vlot van start met iDiddit

Ga je in september aan de slag met iDiddit? Ontdek dan hier alles wat je moet weten om vlot van start te gaan.

 

Heb je een Comfort Pack besteld? Dan kun je, om te beginnen, vanaf 15 juni via de knop hieronder je startmateriaal terugvinden en downloaden. Om toegang te krijgen heb je een wachtwoord nodig; dat heb jij of je boekenverantwoordelijke normaal gezien al gekregen via je regioverantwoordelijke/educatief adviseur of het bevestigingsmailtje bij je bestelling.

 

Vanaf 15 augustus kun je dan met de definitieve activatiecode – die je via mail krijgt toegestuurd – aan de slag.

Aan de slag in iDiddit!

Als alles in orde is in My VAN IN en je hebt je Comfort Pack geactiveerd, kun je volop aan de slag in iDiddit.

Nog niet vertrouwd met ons onlineleerplatform? Volg dan ons handige stappenplan en je bent vertrokken!

 

Werk je met een methode die van diddit verhuist naar iDiddit? Bekijk dan wat er gebeurt met je bordboek & aantekeningen, je Comfort Pack en meer via de specifieke rubriek in onze Veelgestelde vragen.

 

Werkte je in het huidige schooljaar al met iDiddit voor jaar 5? Dan kun je ook volgend schooljaar nog inhoud van jaar 5 toevoegen aan het materiaal van jaar 6. Je leerlingen kunnen hun licentie heractiveren zodat ook zij nog steeds toegang hebben tot die specifieke hoofdstukken of thema’s.

iDiddit-stappenplan Van diddit naar iDiddit

Schrijf je in voor een Summer Academy bij jou in de buurt!

Eind augustus kun je opnieuw deelnemen aan de Summer Academy op wel 5 verschillende locaties in Vlaanderen. Via interactieve workshops duiken we samen met jou in de wondere wereld van iDiddit.

 

» opstarten met My VAN IN

» 2 workshops specifiek voor iDiddit

» van woensdag 21 augustus t.e.m. dinsdag 27 augustus

» van 14u tot 17u45

 

In de loop van september/oktober organiseren we bovendien nog een aantal webinars om vlot van start te gaan met onze onlineleerplatformen.

Schrijf je in

Info voor schoolbeheerders & ICT-coördinatoren

Als jouw school voor het eerst met een van de onlineleerplatformen van Uitgeverij VAN IN werkt, moet er een koppeling gelegd worden tussen ons overkoepelend portaal My VAN IN en jouw schoolmanagementsysteem.

 

Voor het schooljaar begint, moeten ook de schoolstructuur en klasgroepen vanuit Smartschool, Wisa of een eigen schoolmanagementsysteem gesynchroniseerd worden met My VAN IN. Bekijk meer info via de knop hieronder.

Naar de pagina voor ICT-co's

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!