Bedankt dat je erbij was!

Onze infosessies zitten er weeral op. We stelden heel wat nieuwe en vernieuwde methodes voor en hopen dat we jullie konden informeren en inspireren. Jullie talrijke aanwezigheid deed ons veel plezier!

 

Heb je de infosessies gemist en ben je toch benieuwd naar de vernieuwing voor jouw vak? Geen paniek: onze uitgevers nemen je met plezier nog eens mee door de presentaties in een video per methode.

 

Ken je onze verschijningsplanning al? Daar vind je steeds de laatste stand van zaken i.v.m. ons nieuwste lesmateriaal en kun je proefmateriaal inkijken van zodra dat beschikbaar is.

Duidelijk, veel ervaring bij de sprekers. Ze weten duidelijk over wat ze spreken, to the point, geen overbodige info. Ik heb er zin in om met het vernieuwde boek aan de slag te gaan!

Leerkracht over C'est parti en TRACK

Ik kreeg een duidelijk beeld van de vernieuwingen en structuur van de handboeken. De boeken van Lift zijn goed en overzichtelijk.

Leerkracht economie over Lift

Heel duidelijk alsook interessant om te weten dat dit soort sessie ook op school gegeven kan worden. Ik ben warm gemaakt voor iDiddit.

Leerkracht over iDiddit

De aanpassingen en toevoegingen zijn in mijn ogen een pluspunt. De digitale X-reeks oefeningen gaan voor alle leerlingen een meerwaarde zijn om eindeloos op een passend niveau te kunnen oefenen.

Leerkracht wiskunde over Pienter

Heel duidelijke situering van wat er voorbije jaren reeds bewoog in onderwijsland. Het is soms een zoektocht naar een geschikt boek met genoeg mogelijkheden om uit te breiden. Daar biedt iDiddit heel wat mogelijkheden.

Leerkracht natuurwetenschappen over GENIE Natuurwetenschappen

Goede en duidelijke uitleg die ook enthousiast gebracht werd. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Leerkracht geschiedenis over Sapiens

Ik was op de infobeurs in Gent rond iDiddit en de voorstelling van Traject. Ik moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben en het helemaal zie zitten. Alvast een hele grote proficiat aan het voltallige team om zoiets te verwezenlijken!

Leerkracht Nederlands over Traject Nederlands

Dit is een game changer voor mij. De vrijheid en autonomie die dit platform biedt maakt het mogelijk om eigen materiaal en een eigen lesopbouw te combineren met kant-en-klaar materiaal van de uitgeverij.

Leerkracht talen over iDiddit

Infosessies secundair onderwijs - goodiebag

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!