Sapiens

Tim, uitgever geschiedenis, licht toe wat de nieuwe minimumdoelen betekenen voor Sapiens, onze methode geschiedenis voor de A-stroom, doorstroomfinaliteit en dubbele finaliteit.

 

Ontdek hoe we Sapiens voor de A-stroom vernieuwen. Niet alleen de nieuwe minimumdoelen, maar ook grondig bestudeerde feedback uit de klas, liggen aan de basis van enkele inhoudelijke en conceptuele aanpassingen in het leerwerkboek.

 

Heb je de infosessies gemist en ben je toch benieuwd naar de vernieuwing van Sapiens in de 1e graad? Geen paniek: we nemen je met plezier nog eens mee door de presentatie.

Herbekijk de infosessie Hou me op de hoogte

STORIAHD

Tim, uitgever geschiedenis, licht toe wat de nieuwe minimumdoelen betekenen voor STORIAHD, onze methode geschiedenis voor de A-stroom, doorstroomfinaliteit en dubbele finaliteit.

 

Ontdek hoe we de verschillende edities van STORIAHD 3 en 4 aanpassen volgens de minimumdoelen en leerplannen en wanneer we welk jaar vernieuwen.

 

Wil je op de hoogte blijven van deze methode? Schrijf je dan zeker in via het formulier. Zo zit jij op de eerste rij voor nieuwe ontwikkelingen.

Hou me op de hoogte

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!