Specifieke initiatieven voor de schoolstart

Voor enkele methodes nemen we specifieke initiatieven om ervoor te zorgen dat de schoolstart vlot kan verlopen. Zo verschijnen sommige van onze nieuwe edities noodgedwongen in 2 delen. Maar je kunt er wel op vertrouwen dat jij en je leerlingen in september aan de start staan met leerplanconform lesmateriaal. Hieronder geven we een overzicht van leermiddelen waarvoor we zulke initiatieven voorzien. Meer info over wanneer het 2e deel beschikbaar zal zijn, volgt bij het begin van het schooljaar.

 

Indien je nog vragen hebt, mag je ons zoals steeds contacteren.

Roze uitroepteken De ontwikkeling van de titels en uitgaven die niet in dit overzicht staan verloopt momenteel volgens planning. Je kunt steeds de laatste stand van zaken opvolgen via onze verschijningsplanning. We doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden en te ondersteunen bij een vlotte schoolstart in september. Bedankt voor het vertrouwen!
Lesmateriaal Situatie
Agora  Agora Sociale en Gedragswetenschappen 6 delen we op in een eerste en een tweede deel. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (Thema 1: hoofdstuk 1 t.e.m. 5 – en Thema 2: hoofdstuk 6 en 7).
C’est lancé C’est lancé 6 verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (Tour 1, 2 en 3).
GENIE Fysica GENIE Fysica 6 verschijnt in 2 delen. Bij de start van het schooljaar kan je aan de slag met de startbundel ‘Beweging, kracht en energie’. In november gaat het volledige leerboek in druk, inclusief het tweede deel ‘Trillingen en golven’. Jij en je leerlingen ontvangen automatisch het volledige leerboek van GENIE Fysica 6.
GENIE Natuurwetenschappen GENIE Natuurwetenschappen 3 verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (module 1 t.e.m. 4) van het leerschrift.
Lift (A) GO! Lift 3 A GO! verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (Thema 1 t.e.m. 6). Deel 2 bevat de leerstof die de GO!-doelen afdelt (Level A t.e.m. E) en verschijnt later.
Lift (D/A) GO! Lift 3 D/A GO! verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1.
Lift (A) Onthaal, organisatie & sales Lift 6 A Onthaal, organisatie en sales verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1. Bekijk de inhoudsopgave van beide delen.
Mavo & ik De vernieuwde editie van Mavo & ik 1 verschijnt in 2 delen. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (hoofdstuk 1 t.e.m. 3) van het leerwerkboek.
Sapiens Het leerboek voor 6 D (DO) is beschikbaar bij de schoolstart. Het leerwerkboek van Sapiens 6 D (DG) & D/A delen we op in een eerste en een tweede deel. Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (hoofdstuk 1 t.e.m.3).
Sīra Sīra 4 delen we op in een eerste en een tweede deel.  Bij de schoolstart zul je beschikken over deel 1 (hoofdstuk 1 en 2 en thema 1).

Een vlotte schoolstart zonder zorgen

Verschijningsplanning

Ontdek wanneer onze nieuwe en vernieuwde methodes beschikbaar zijn en blader door het proefmateriaal.

Summer Academy

Neem eind augustus deel aan onze workshops diddit & iDiddit!

Omruilactie leerboeken jaar 5

Ging je dit jaar al aan de slag met een leerboek in jaar 5? Ontdek dan hier hoe je de huidige exemplaren kunt omruilen voor nieuwe, aangepaste leerboeken.

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!