Bouw mee aan het onderwijs van morgen

Ben jij enthousiast om mee te werken aan het onderwijs van morgen? Dan ben je op de juiste plek beland! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde collega’s met een hart voor onderwijs.

 

Neem zeker eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures. Niet meteen een concrete match? Je kunt ook een spontane sollicitatie insturen. Tot snel!

Onze collega's over werken bij VAN IN

We kunnen wel zeggen dat werken bij VAN IN geweldig is, maar wie beter dan onze eigen collega’s om te vertellen hoe zij het ervaren.

 

We vroegen Stijn, Amina, Eva, Denis, Malika & Lies hoe ze werken bij VAN IN zouden omschrijven. Dat hadden we niet beter kunnen zeggen.

 

Bekijk zeker de video eens!

 

 

Ik wil ook werken bij VAN IN

Onze 9 VAN IN principes

Onze cultuur bij Uitgeverij VAN IN steunt op 9 principes. We stellen ze met veel plezier aan je voor:

We verliezen ons niet in de details

We zijn kritisch én constructief

Blij met GLOCAL - proudly found elsewhere

Kennis delen we, we inspireren elkaar

We staan aan dezelfde kant van het probleem

We zien opportuniteiten en plannen vooruit

We werken bezield én zakelijk

Helpen scoren is zelf scoren

Problemen pakken we vast, geen losse eindjes

Het VAN IN DNA

Als je bij VAN IN binnen komt, dan merk je het meteen: hier gebeurt iets bijzonders. Er hangt liefde in de lucht, de liefde voor een prachtige missie: we mogen werken aan het onderwijs van morgen.

 

De sfeer is optimistisch en ambitieus. Creativiteit en betrokkenheid zijn de brandstoffen, ondernemerschap de katalysator. Er wordt hard gewerkt maar met aandacht voor elkaar, ook wanneer het even minder gaat. ​

 

Authenticiteit, integriteit en interne verscheidenheid worden sterk gekoesterd. Iedereen draagt bij aan het best mogelijke resultaat. En deuren staan hier niet open – ze zijn gewoon onbestaande.

 

Expertise wordt gedeeld. Iedereen is leerling en leraar tegelijk. Constructieve feedback helpt ons groeien en plannen maken voor de toekomst. Problemen pakken we vast. Geen losse eindjes.​

 

Inspiratie. Innovatie. Digitale transformatie. Essentiële bouwstenen waarbij we over de grenzen heen kijken. Ons anker ligt in België maar ons internationaal karakter gebruiken we als hefboom voor het VAN IN van morgen

Sluit jij je aan bij onze auteursacademie?

Word je ook nieuwsgierig als je ‘auteursacademie’ ziet staan? Wil je weten wat het auteur zijn precies inhoudt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Uitgeverij VAN IN ontwikkelt leermiddelen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor thuis of op school. We willen samen sterke leermiddelen maken die dicht aansluiten bij wat lesgevers en lerenden nodig hebben. Ontdek snel meer!

Doe meer met je ideeën en didactische inzichten

Help ons en vele scholen om 'samen slimmer' leren in de praktijk te brengen

Ga aan de slag met professioneel lesmateriaal waaraan je hebt meegewerkt

Meer weten over auteur worden

Sanoma Learning

VAN IN is onderdeel van Sanoma waarbij Sanoma Learning een heel belangrijk onderdeel is geworden.

Samen met een 3000-tal leergierige en enthousiaste collega’s over Europa heen werken we samen aan het onderwijs van morgen.

Meer weten over werken bij Sanoma Learning